Sertai kempen #TerusAktif

ANDA NAK TERUS AKTIF?
JOM, INILAH MASANYA!

Gaya Pemikiran
Siapa kata bila dah tua tak boleh kekal aktif & bertenaga?
Gaya hidup
Dah tua-tua ni kenalah selalu bersenam dan aktif.
Pengesanan awal
Rajin-rajinkan jumpa doktor walaupun rasa sakit biasa

INILAH SEBABNYA
KENAPA 3 PERKARA
NI PENTING

Gaya Pemikiran
Bila kita tahu pentingnya hidup sihat, kita sendiri akan berusaha ke arah itu.
Gaya hidup
Bila amalkan gaya hidup sihat, barulah sentiasa dalam keadaan sihat dan aktif.
Pengesanan awal
Sebelum jadi lebih teruk, lebih baik jumpa doktor untuk mencegah lebih awal.
Ramai golongan senior yang nak aktif dan sihat tapi tidak tahu macam mana. Jadi kempen ini khusus untuk membantu para senior di Malaysia supaya lebih cergas untuk melakukan aktiviti harian dengan lebih lancar. Lebih menarik lagi, kempen ini menyediakan pelbagai aktiviti agar anda #TERUSAKTIF!

JOM SERTAI SEKARANG

JOM SERTAI SEKARANG

Nu-Prep, suplimen kesihatan untuk meningkatkan tenaga & kesihatan ke paras yang lebik baik. Agar warga senior dapat:

Ketahui kelebihan & manfaat Nu-Prep
DI SINI

Nu-Prep, suplimen kesihatan untuk meningkatkan tenaga & kesihatan ke paras yang lebik baik. Agar warga senior dapat:

Ketahui kelebihan
& manfaat Nu-Prep
DI SINI

PELBAGAI AKTIVITI MENARIK MENANTI ANDA! BERMINAT? KLIK ‘DAFTAR SEKARANG’

Forum Digital Terus Aktif
Kalau nak tahu tip dan panduan macam mana nak jalani usia emas yang sihat, kena tengok!
DAFTAR SEKARANG
Forum Digital Ikon Terus Aktif
Alamak… dah nak masuk 50 series…. Macam mana nak maintain muda ni? Semua persoalan anda akan terjawab di sini!
AKAN DATANG
Borak Online Dengan Senior
Jom dengar pengalaman kekal bertenaga daripada pakar dan warga senior!
AKAN DATANG
Senior BPoint
Daftar sekarang untuk nikmati macam-macam promosi & diskaun produk Nu-Prep. Klik sini!
DAFTAR SEKARANG
Pencarian Ikon Aktif
Anda warga senior yang masih cergas & bertenaga? Anda yang kami cari!
AKAN DATANG

PELBAGAI AKTIVITI MENARIK MENANTI ANDA!
BERMINAT? KLIK ‘DAFTAR SEKARANG’

Forum Digital Terus Aktif
Kalau nak tahu tip dan panduan macam mana nak jalani usia emas yang sihat, kena tengok!
TONTON SINI
Forum Digital Ikon Terus Aktif
Alamak… dah nak masuk 50 series…. Macam mana nak maintain muda ni? Semua persoalan anda akan terjawab di sini!
AKAN DATANG
Borak Online Dengan Senior
Jom dengar pengalaman kekal bertenaga daripada pakar dan warga senior!
AKAN DATANG
Senior BPoint
Daftar sekarang untuk nikmati macam-macam promosi & diskaun produk Nu-Prep. Klik sini!
DAFTAR SEKARANG
Pencarian Ikon Aktif
Anda warga senior yang masih cergas & bertenaga? Anda yang kami cari!
AKAN DATANG
KAMI KINI HIDUP
SERTAI SEKARANG
& JADI SEPERTI KAMI
CARA PEMAKANAN YANG PALING BERKESAN
2
kapsul
sehari
untuk
Lelaki
1
kapsul
sehari
untuk
Wanita
KAMI KINI HIDUP
SERTAI SEKARANG
& JADI SEPERTI KAMI
Dapatkan Produk Nu-Prep
SEKARANG DI
Farmasi
Pembelian Atas Talian
Kedai Jamu
Permata Herba
09 296 0960
TKL Advance (Kedah)
017 367 3808
Ikuti Media Sosial Kami