#KuasakanKecergasan
Arrow
Hero

Physta® Telah Melalui
Kajian Saintifik & Terbukti Berkesan

Membekalkan Tenaga

Dikaji oleh Dr. Ismail Tambi secara klinikal, ia telah membuktikan bahawa Eurycoma Longifolia berkesan sebagai penambah tenaga, menguatkan otot dan memperbaiki kesihatan secara menyeluruh.

Baca selanjutnya
Arrow-Red

Memberi Lebih Kekuatan

23 individu berumur 57-72 tahun dan aktif telah mengamalkan Physta® selama 5 minggu. Kajian tersebut menunjukkan peningkatan ketara bagi tahap testosteron dalam badan serta kekuatan otot.

Baca selanjutnya
Arrow-Red

Mengukuhkan Imuniti & Sistem Imun Badan

Sebuah kajian yang melibatkan seramai 81 subjek lelaki dan wanita (40-59 tahun) telah diarahkan untuk mengamalkan 200 mg Nu-Prep yang mengandungi Physta® setiap hari selama 4 minggu.

Baca selanjutnya
Arrow-Red

Kekal Sihat & Terus Aktif Pada Usia Emas

Bila dah berusia ni ada banyak halangan untuk kita beraktiviti seperti biasa kalau tak amalkan gaya hidup yang sihat dan aktif. Masih belum terlambat untuk anda nikmati usia emas yang berkualiti! Kalau nak tahu lebih lanjut, baca sekarang!

Baca selanjutnya
Arrow-Red

Tips untuk Senior Terus Aktif

Dah mencecah usia emas tapi nak maintain cergas dan aktif? Ada banyak cara mudah tapi semestinya berkesan. Jom ketahui tip dan cara untuk terus aktif melalui artikel ini!

Baca selanjutnya
Arrow-Red

Kurang Upaya Menjelang Usia Emas

Bila dah meningkat usia senior ni , banyak persoalan dan kerisauan yang muncul di minda. Isu-isu ini mesti difahami supaya dapat ditangani dengan lebih efisien. Jom kita baca perspektif Dr Norman mengenai isu ketidakupayaan pada usia emas!

Baca selanjutnya
Arrow-Red
Farmasi : 
GuardianCaring Pharmacy
Farmasi Seluruh Malaysia
Pembelian Atas Talian :  Marketplace Utama
Biotropics Malaysia
ShopeeLazada
Kedai Jamu : 
Permata Herba
09 296 0960
TKL Advance (Kedah)
017 367 3808
Ikuti Media Sosial Kami