Beli Nu-Prep Disini

Physta® Telah Melalui
Kajian Saintifik & Terbukti Berkesan

Membekalkan Tenaga

Dikaji oleh Dr. Ismail Tambi secara klinikal, ia telah membuktikan bahawa Eurycoma Longifolia berkesan sebagai penambah tenaga, menguatkan otot dan memperbaiki kesihatan secara menyeluruh.

Baca selanjutnya

Memberi Lebih Kekuatan

23 individu berumur 57-72 tahun dan aktif telah mengamalkan Physta® selama 5 minggu. Kajian tersebut menunjukkan peningkatan ketara bagi tahap testosteron dalam badan serta kekuatan otot.

Baca selanjutnya

Mengukuhkan Imuniti & Sistem Imun Badan

Sebuah kajian yang melibatkan seramai 81 subjek lelaki dan wanita (40-59 tahun) telah diarahkan untuk mengamalkan 200 mg Nu-Prep yang mengandungi Physta® setiap hari selama 4 minggu.

Baca selanjutnya

Meningkatkan Stamina

Hospital Universiti Sains Malaysia telah menjalankan kajian klinikal terhadap 109 individu lelaki berumur 30-55 tahun selama 3 bulan. Kajian tersebut mendapati terdapat peningkatan ketara melibatkan fungsi fizikal, kecergasan badan dan kualiti sperma serta testosteron.

Baca selanjutnya

5 Tips Untuk Meningkatkan Tahap Kesuburan Lelaki

Bila bercakap soal zuriat, memang ramai yang sudah penat mencuba tetapi masih buntu. Adakala, sehinggakan rasa malu bila ditanya saudara-mara ketika majlis keraian. Malu dianggap

Baca selanjutnya

5 Petua Kekal Bertenaga Untuk Menunaikan Ibadah

Kami tahu anda mesti sedang dalam keadaan yang sangat-sangat gembira setelah akhirnya mendapat meluangkan lebih banyak masa untuk beribadah dan mendekatkan diri pada Allah SWT.

Baca selanjutnya
Farmasi
Pembelian Atas Talian
Kedai Jamu
Permata Herba
09 296 0960
TKL Advance (Kedah)
017 367 3808
Ikuti Media Sosial Kami
Kembali ke Laman Utama