Beli Nu-Prep Disini

Physta® Telah Melalui
Kajian Saintifik & Terbukti Berkesan

Membekalkan Tenaga

Dikaji oleh Dr. Ismail Tambi secara klinikal, ia telah membuktikan bahawa Eurycoma Longifolia berkesan sebagai penambah tenaga, menguatkan otot dan memperbaiki kesihatan secara menyeluruh.

Baca selanjutnya

Memberi Lebih Kekuatan

23 individu berumur 57-72 tahun dan aktif telah mengamalkan Physta® selama 5 minggu. Kajian tersebut menunjukkan peningkatan ketara bagi tahap testosteron dalam badan serta kekuatan otot.

Baca selanjutnya

Mengukuhkan Imuniti & Sistem Imun Badan

Sebuah kajian yang melibatkan seramai 81 subjek lelaki dan wanita (40-59 tahun) telah diarahkan untuk mengamalkan 200 mg Nu-Prep yang mengandungi Physta® setiap hari selama 4 minggu.

Baca selanjutnya

Tingkatkan Stamina dengan Tongkat Ali

Kehidupan makin sibuk sehingga badan makin lesu dan kurang bertenaga. Jom bantu diri anda dengan Tongkat Ali yang sememangnya terkenal dengan pelbagai manfaat. Salah satunya adalah keupayaan untuk meningkatkan stamina badan anda. Apa lagi, terus baca untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Baca selanjutnya

Ketahui Bagaimana Tongkat Ali Bantu Anda Melalui Rutin Self-Care

Kehidupan bebas stres memang sesuatu yang kita ingin capai. Tapi ia perlu bersama dengan rutin self-care yang berkualiti. Salah satu tip untuk upgrade rutin self-care anda adalah melalui Tongkat Ali. Dengan pelbagai manfaat, ia boleh membantu anda mendapatkan tenaga dan bebas stres melalui self-care. Jom baca kalau nak tahu lebih lanjut.

Baca selanjutnya

5 Tips Untuk Meningkatkan Tahap Kesuburan Lelaki

Bila bercakap soal zuriat, memang ramai yang sudah penat mencuba tetapi masih buntu. Adakala, sehinggakan rasa malu bila ditanya saudara-mara ketika majlis keraian. Malu dianggap

Baca selanjutnya
Farmasi
Pembelian Atas Talian
Kedai Jamu
Permata Herba
09 296 0960
TKL Advance (Kedah)
017 367 3808
Ikuti Media Sosial Kami
Kembali ke Laman Utama