Beli Nu-Prep Disini

ANDA DAH BERUMUR? HAA… KEMPEN #TERUSAKTIF NAK TOLONG ANDA!

Gaya Pemikiran
Siapa kata bila dah tua tak boleh kekal aktif & bertenaga?
Gaya hidup
Dah tua-tua ni kenalah selalu bersenam dan aktif.
Pengesanan awal
Rajin-rajinkan jumpa doktor walaupun rasa sakit biasa

TAHU TAK KENAPA 3 PERKARA NI PENTING

Pemikiran
Bila jiwa dah muda dan aktif, barulah rasa sihat
Gaya hidup
Bila rajin bersenam dan aktif, lenguh-lenguh dan sakit lutut pun hilang.
Pengesanan awal
Mana nak tahu kot-kot ada penyakit, jadi bila selalu jumpa doktor kan boleh cegah.
Kempen #TERUSAKTIF oleh Nu-Prep ni untuk tolong mereka yang dah berumur menjalani penuaan aktif dan sihat di usia tua melalui tiga aspek penting iaitu GAYA PEMIKIRAN, GAYA HIDUP dan PENGESANAN AWAL. Bila ketiga-tiga aspek ini diamalkan, warga emas dapat kurangkan risiko ketidakupayaan.
Berbekalkan suplemen Nu-Prep, jadi warga emas confirm akan maintain bertenaga dan sentiasa hidup aktif dan sihat. Barulah usia tua anda dapat dinikmati dengan penuh nikmat!

AKTIVITI-AKTIVITI KEMPEN #TERUSAKTIF

Menjelang Usia 50 Tahun;
Bersediakah Anda?
Nak tip dan panduan macam mana nak jalani usia emas yang sihat? Jom tonton!
DAFTAR SEKARANG
Sesi Zumba
Bersama Izzat Zin
Jom kita berzumbadengan
step-step mudah
DAFTAR SEKARANG
Anda Warga Senior Yang
Sihat dan Aktif?
Yang sentiasa sihat tu, jangan lupa join nanti!
AKAN DATANG

PERLUKAN TENAGA XTRA UNTUK #TERUSAKTIF?

Nu-Prep boleh tolong untuk boostkan tenaga penuh anda.
Nu-Prep ni ada Physta®, ekstrak tumbuhan semula jadi yang akan bantu anda untuk lebih bertenaga sepanjang hari.
Jangan risau, ia dah terbukti secara klinikal berkesan dan selamat untuk badan.
Klik sini untuk tau tentang manfaat dan kelebihan Nu-Prep
CARA PEMAKANAN YANG PALING BERKESAN
2
kapsul
sehari
untuk
Lelaki
1
kapsul
sehari
untuk
Wanita
RAKAN KERJASAMA NU-PREP #TERUSAKTIF
Farmasi
Pembelian Atas Talian
Kedai Jamu
Permata Herba
09 296 0960
TKL Advance (Kedah)
017 367 3808
Ikuti Media Sosial Kami