#KuasakanKecergasan
Arrow
Hero

Physta® Telah Melalui
Kajian Saintifik & Terbukti Berkesan

Membekalkan Tenaga

Dikaji oleh Dr. Ismail Tambi secara klinikal, ia telah membuktikan bahawa Eurycoma Longifolia berkesan sebagai penambah tenaga, menguatkan otot dan memperbaiki kesihatan secara menyeluruh.

Baca selanjutnya
Arrow-Red

Memberi Lebih Kekuatan

23 individu berumur 57-72 tahun dan aktif telah mengamalkan Physta® selama 5 minggu. Kajian tersebut menunjukkan peningkatan ketara bagi tahap testosteron dalam badan serta kekuatan otot.

Baca selanjutnya
Arrow-Red

Mengukuhkan Imuniti & Sistem Imun Badan

Sebuah kajian yang melibatkan seramai 81 subjek lelaki dan wanita (40-59 tahun) telah diarahkan untuk mengamalkan 200 mg Nu-Prep yang mengandungi Physta® setiap hari selama 4 minggu.

Baca selanjutnya
Arrow-Red

Nikmati Penuaan Sihat dengan Tongkat Ali

Lumrah hidup manusia tak boleh lari dari penuaan usia. Tetapi, setiap orang ada pilihan untuk hidup sihat walaupun dah usia emas. Ada pelbagai cara untuk kekal sihat. Jom baca salah satu cara yang berkesan ni iaitu melalui Tongkat Ali yang dapat bantu anda menjalani proses penuaan yang sihat!

Baca selanjutnya
Arrow-Red

Tongkat Ali Jamin Kesihatan Secara Menyeluruh

Siapa yang tak nak sihat kan? Tapi adakah kita mengambil langkah yang betul untuk pastikan kesihatan diri sentiasa di tahap terbaik? Jom baca bagaimana Tongkat Ali dapat menjamin kualiti kesihatan kita!

Baca selanjutnya
Arrow-Red

Tongkat Ali Bantu Tingkatkan Prestasi Untuk Lakukan Aktiviti Kegemaran

Minat aktiviti fizikal dan nak kekal bertenaga semasa dan selepas membuat aktiviti kesukaan? Kan ada Tongkat Ali yang mempunyai pelbagai manfaat untuk bantu anda terus aktif setiap masa. Nak tahu dengan lebih lanjut, baca sekarang!

Baca selanjutnya
Arrow-Red
Farmasi : 
GuardianCaring Pharmacy
Farmasi Seluruh Malaysia
Pembelian Atas Talian :  Marketplace Utama
Biotropics Malaysia
ShopeeLazada
Kedai Jamu : 
Permata Herba
09 296 0960
TKL Advance (Kedah)
017 367 3808
Ikuti Media Sosial Kami